×

De Jongens Van het Feest

Ken je De Jongens van het Feest nog? Die gasten die vorig jaar een een hoop ongein meenamen, en een epische roze kathedraal waar keihard gefeest werd? Nou, reken maar dat die er op Indian Summer XL weer bij zijn om nóg harder te gaan! Sterker nog, ze hosten de camping, alleen voor de echte party-animals! Ga dus voor het Weekend XL Ticket, want bijzijn is meemaken. Dit is wat de jongens gaan uitspoken op de camping:

 

VrijMiBo – vrijdag 28 juni, 15:00 – 19:00

Alle kantoortijgers verzamelen! Op vrijdag 28 juni tussen 15:00 en 19:00 openen De Jongens van het Feest de camping met een VrijMiBo-feestje, lekker à la ‘Wolf of Wall Street’ uit je plaat gaan in je kantooroufit. Dus gooi je stropdas in je tas, of kom strak in pak, and let’s get this party started!

 

Silent Shit Show – vrijdag 28 en zaterdag 29 juni, 00:00 – 00:30

Na de laatste klanken van de headliners, kun jij nog even doorfeesten op de camping met de silent shit show! De Jongens Van Het Feest geven het beste feestje van je leven in stiltevorm Met koptelefoon op, gaan de voetjes van de vloer tijdens de silent disco. Van oude klassiekers, tot de dikste bangers. Alles komt langs!

 

Ochtendradio – zaterdag 29 en zondag 30 juni, 09:00 – 12:00

Wakker worden met De Jongens Van Het Feest, wie wilt dat nou niet? Als campingbezoeker wordt je 's ochtends wakker met de radioshow van De Jongens Van Het Feest, zodat jij ultiem lekker aan je dag kan beginnen!